Jeg skal begynne med to tilståelser:

  1. Jeg kan ingenting om åttitallet. For det første var jeg ikke født, for det andre har epoken aldri interessert meg noe særlig. Kort sagt er mine kunnskaper om åttitallskultur på bunnivå.

  2. Jeg kan ingenting om spill. For to år siden begynte jeg å spille World of Warcraft, men ingenting annet jeg har forsøkt å spille, har vært noe særlig interessant. Jeg har aldri vært en gamer. Jeg har aldri deltatt i rollespill i form av kort.

Den eneste grunnen til at jeg leste denne boken, var fordi noen på biblioteket anbefalte den til meg. Og jeg elsket den! Jeg ble fullstendig sugd inn i dette universet, og det var en annerledes og samtidig fantastisk opplevelse og lese en bok der mesteparten av handlingen er virtuell.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. Martol