Denne trefte ikkje meg, dessverre....Etter ca hundre sider la eg den bort, men så såg eg at boka har fått så mange gode omtalar. Dermed tok eg den att, og las nokre sider som ikkje var så verst...Men, miste til tider tråden. Det er for mykje kvardagslege trivialitetar som får for mykje plass- etter mi meining.
Er glad eg kan levere den tilbake tilbake til biblioteket, der den kanskje kan opplevast som positiv av nokon andre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg leste denne ut nå nylig. Den traff ikke meg helt heller. Jeg opplevde at den var treg og tung å komme igjennom, og at det ble en oppgave å få lest den ut. Selve historien i boka var forsåvidt ok, om enn noe repeterende (nytt kapittel, ny mann).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg, Hilda. Jeg hadde faktisk gleda meg til å lese denne på grunn av alle de gode omtalene. Halvveis i boka ble jeg lei av dette bortskjemte mennesket som aldri skjønte at "alle disse dagene som kom og gikk, var selve livet". Jeg leste den ut, men ble ikke mer begeistra av den grunn. Sikkert viktige problemstillinger som behandles, men litt for fjernt fra mitt liv, tror jeg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Var veldig skeptisk til denne i begynnelsen jeg også - men så begynte jeg å se noe viktig, underliggende - og leste den litt symbolsk i stedet. Da fikk jeg faktisk mye utav den. Jeg prøvde å konkludere litt rundt det i slutten av min omtale. Mer om denne i Reading Randi

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for reaksjon! Du har mange gode poenger som jeg er enig i, men for meg ble boka likevel ikke noen positiv leseopplevelse. I en god roman vil jeg gjerne ha et vendepunkt som tilfører noe nytt i handlingen eller tankestrømmen, og noe sånt fant jeg ikke i denne romanen. Mulig siste kapittel kan være ment slik, men i så fall kom det for seint etter min mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var et reflektert svar, Marit. Ser poenget ditt - og boken var vel faktisk litt god på den måten at den får leseren til å reflektere. (Når du nevner "vendepunkt" tror jeg faktisk det var litt vendepunkt i denne - det ligger kanskje i selve tittelen også - hovedpersonen begynner å reflektere over livet sitt med ordene "så mye hadde jeg" - altså alle mulighetene etc, og hva gjorde hun med det? Jo, hun kastet det bort på en måte......)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Rune U. FurbergAnetteHarald KElin LuråsJan Erik  OlsenIngunn Singar hLeseaaseMette-MBjørn SturødGitte FurusethMarianne KesselReadninggirl20VannflaskeLillevigretemorLailaKaren RamsvikHilde H  HelsethsvarteperLeseberta_23IngeborgritaolineJoakimHegeJoannBertyWenche VargasThomas KlakeggMarte OnarheimEmilieskIda STor GeirStjernekastMarit HåverstadBjørg Marit TinholtBenedicteAtmanIngeborg GVilde Gran Johansen