Jeg ser nok ikke så mye friidrett - men har med meg at Karsten Warholm gjør det bra da! Så gøy!

I litteraturen er jeg oppslukt av Fugletribunalet om dagen. Har vel ca 1/3 igjen, og dette er jo ei bok man bare har lyst til å lese og lese i hele tiden, så regner med å bli ferdig med den enten i kveld eller i morgen formiddag. Dette er første boka jeg leser av Ravatn, og det blir nok ikke min siste. Jeg synes denne boka er veldig god, og liker skrivestilen, så dette gir mersmak.

Etterpå har jeg ei bok liggende klar, av en for meg nok en ukjent forfatter: Stine Pilgaard. Denne gleder jeg meg også til.

Helga ser ut til å bli ruskete. Helt utrolig at det bare er litt over ei uke siden vi hadde skikkelig hete og trodde denne sommeren aldri skulle ta slutt! Nå kjennes det som den er slutt allerede... Godt at man har bøker liggende til trøst.. :-)

Så med dette ønsker jeg dere en god helg i ruskeværet :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendliePiippokattaStig TIngunn SPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildChristofer Gabrielsen