Hvilket lesebrett skal jeg kjøpe? Leser kun norske bøker og det må være enkelt brett å håndtere?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg bruker Kobo Glo HD, det er vel et år eller to gammelt nå. Veldig fornøyd. Handler bøker fra Tanum, adlibris eller andre som selger bøker i epub-format. Har brukt lesebrett i syv år, hadde Sony før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har en Kindle paperwhite, og den er som å lese en bok. Veldig behagelig. Deilig å kunne ha med biblioteket sitt overalt! Jeg leser engelsk og norsk om hverandre, da. Den er satt opp til å fungere best med Amazon (derfra kan du kjøpe direkte i Kindle), men ebok.no har norske bøker og fungerer veldig bra med Kindle når man først har fått satt det opp (er en forklaring på ebok.no). Helt ærlig kan det godt hende andre brett er bedre om du kun leser norsk, men tviler på noen slår Kindle i funksjonalitet og brukervennlighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er en nylig norsk omtale, ikkeverst grundig: hos tek.no >

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig godt fornøyd med Kindlebrettet mitt. Jeg leser også mest norsk, men det er jo greit å kunne kjøpe noe fra Amazon om du får lyst. Jeg kjøper stort sett mine e-bøker fra ark.no, og overføring fra Kindle går veldig greit. Det som også er greit er at jeg har lagt Kindlekontoen min inn på iPaden min, dermed kan jeg også lese bøkene på dette brettet om jeg skulle ha glemt å ta med Kindlebrettet på tur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina Solås