Dette var en merkelig bok!!! jeg syntes den handlet så lite om borgerkrigen. jeg skjønner det en her sa, at det er vanskelig å få tak på hva den handler om. For det spriker. Det er mye absurd her. jeg ler når jeg gjenforteller det til andre, det er morsomt i ettertid, men da jeg leste det var jeg mer sånn... hæ?... :-)

Det er så mye å ta tak i... Gir språk bevissthet om egen person? hvis en hund lærer å snakke, blir den da selvbevisst? er den ikke det før menneskespråket kom?
er det etisk at de rike kan betale og leve i mange hundre år, uten å bidra til samfunnet?
Sier boken, i all sin absurditet, noe om vårt samfunn i dag?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (5) Varsle Svar

Deeeeam, du legger ikke noe imellom! Haha! Veldig bra.

Jo, det er jo nettopp sånn vi lever. Som rike nytere og forbrukere. Som bare vil være komfortable.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har tenkt litt i same bane som deg, men du har nok tenkt enno eit stykke lenger. Som deg så stussa eg på at boka inneheld såpass lite om tida etter revolusjonen, og ikkje minst på den nær totale mangelen på skildringar om korleis dei som stend utanfor stamcelleprogrammet har det. Og at desse priviligerte gamlingane ikkje finn på noko meir nyttig å bruke tida på er også smått underleg.

Men at romanen kunne vere eit bilete på vårt eige priviligerte hjørne av verda slo meg ikkje før du nemnde det. Interessant innspel. Må tenke litt meir på dette.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam Billison