Nydelig bok! Historie og folklore sammen med strikkeoppskrifter og flotte bilder. Litt lite for meg som ikke bruker gensere (derfor en selvsentrert femmer i stedet for sekseren), men jeg kan jo strikke vakre gensere til andre!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette høres virkelig ut som en flott bok! Jeg fører den like godt opp på ønskelisten, selv om jeg ikke er så flink til å strikke (og ble jo litt nysgjerrig på hvorfor du ikke bruker gensere, du som strikker :-)))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ha ha! Jeg bruker bare kjoler, aldri bukser eller skjørt, og det begrenser jo noe. Dessuten orker jeg ikke ha noe tett i halsen. Men jeg eeeelsker strikkajakker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl