Dette grepet med innskotne forteljingar får meg til å tenke på Mnem av Simon Stranger, som var samlesingsbok i den andre lesesirkelen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ah. Takk for at du minnet meg på denne. Fikk lyst til å lese den da dere hadde den som samlesingsbok, men det er jo så mange spennende bøker, så jeg glemte det helt bort. Men nå har jeg lånt den på biblioteket, og jeg sluker den!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg fikk også assosiasjoner til Mnem under lesinga av boka.

Jeg syntes nok den boka var noe bedre enn denne. "Borgerkrigen" er også ganske bra,men jeg sliter litt med hva det egentlig "handler om". Jeg liker normalt åpne bøker som får igang tankene, men her ble det nesten i overkant. Men mange tankevekkende og fornøyelige fortellinger!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg liker også de små innskutte fortellingene! Har akkurat lest den om barna som ville høre matoppskrifter. tiden de ser tilbake på er sånn vi er nå, med internasjonale matvaner, tusen nyanser av øl, og mat og smak som hobby. og så elsker jeg at han tar dette gjenkjennelige og følger trenden videre, f.eks. til at alle har dyr eller kjøper seg inn i økologiske gårder. han er ikke dum, han her :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det var en snodig fortelling, som grep fatt i meg. Har fortsatt å ha Stranger på leselista, men Mnem har nok vært den beste til nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg Ristvedt