En noe ujevn samling med sammenknyttede noveller fra denne meksikanske forfatteren . Novellene handler om en meksikans imigrant i USA, og er således svært aktuelle. De aller fleste av dem er sterke og gode, men dessverre trekker et par av dem ned for min del. Enrigue har skrevet fire romaner og to novellesamlinger, og dette er den første av bøkene hans som ble oversatt til engelsk, ifølge Wikipedia.

Jeg leste Enrigues roman Sæt og match (engelsk tittel Sudden Death) i fjor, og skrev litt om den her på Bokelskere. Ga den en sterk 5 på terningen. Kunne godt tenke meg å lese mer av ham, dersom flere av bøkene hans blir oversatt til et språk jeg behersker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit R