Skulle egentlig vært en tur på Halden bibliotek idag for å låne 4 bøker der, men ble sittende oppe ganske sent igår med TV og lesing av fanfiction, så jeg reserverte bøkene isteden og henter dem på Tirsdag, kan ikke Mandag siden jeg har legetime da.

Den helgen regner jeg med å lese ferdig In Search of Dracula - History of Dracula and Vampires, som også blir første boka på Halden biblioteks Sommer-Bokbingo 20. Juni - 20. September 2018 for punktet 'sakprosa', som jeg fant på Halden biblioteks startside. Siden det ikke var noen sommer-bokbingo på Strömstad bib iår, prøver jeg meg på denne isteden. Har allerede spikret 6 punkter og har 41 forslag til de andre punktete.

Den andre boka jeg regner med å lese denne helgen er også på sommer-bokbingoen, Virginia Woolf for punktet 'En bok du leser på en dag'. Dette er en bok jeg allerede hadde på ønskelista min.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Har snart lest ferdig boka 100 fotografier som forandret verden. Her er det både kjent og ukjente bilder ..Her er bildene av større betydning enn det som står. Er en slags historiebok med foto, ikke tekst...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen har jeg begynt å lese "Jeg vet hvor du bor",av Unni Lindell,lenge siden jeg hadde lest noe av henne ,så det var litt på tide.Er veldig spennende,foreløpig,har ikke kommet så langt.Hun er en drivende krimforfatter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mykje fotball på TV, men les likevel
Grense Jakobselv, nærmar meg slutten i kveld
Det er óg Dystopi-lesesirkel på gang
Der har borgarkrigsboka frå Danmark fått rang.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Etter en guidet tur i Stavern hvor vi ble fortalt at Jonas Lies "Kommandørens døtre" handlet derfra, gikk jeg til innkjøp av den og er jeg nå såvidt i gang med den. Den ble skrevet i 1886 og er en slags tematisk oppfølger av "Amtmannens døtre" og handler om kvinnens stilling i embetsmannmiljøet. Det gjorde jo også Lies "Familien på Gilje" som jeg har lest flere ganger med stor glede, - kanskje særlig fordi jeg har noen formødre fra det miljøet - , og nå gleder jeg meg til å komme ordentlig i gang med den i helgen!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

For denne helga har jeg liggende to bøker klare til start. Den ene er De usynlige av Roy Jacobsen, og den andre er Der fire veier møtes av Tommi Kinnunen. Gleder meg like mye til begge, så det blir nok elle melle hvilken jeg skal begynne på først :-)

Værmeldinga for sankthanshelga er ikke særlig god - regn og ruskevær, og lave temperaturer. Så det blir sikkert en del innetid - og lesetid.

God lesehelg alle :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Avslutter Richard Hermanns "Mine gleders by" denne helgen. Han skriver godt om Londons - og tildels også Englands - historie, gjennom ca 2000 år, - helt fra byen var en del av Romerriket og frem til tidlig på 1980 tallet. Leserne får blant annet vite den historiske bakgrunnen til flere av Londons mest kjente turistattraksjoner. Boka minner meg på at det er lenge siden jeg besøkte London og at jeg lengter tilbake dit.
Ellers blir det denne helgen litt VM fotball og litt sosialt. God helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Mye VM-fotball for tida. Lesing blir det mindre av enn vanlig, dog er tida etter 8-kampen lesetid. Dermed blir det 20-30 sider før puta hvisker meg noen ord i øret. Den femte boka om folkene på Finnskogen skrevet av Britt Karin Larsen, ser ut til å være like god som de fire foregående. Målet mitt er å bli ferdig til neste helg når mine tre ferieuker starter.

Ei god helg og ei god uke etter det igjen!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg er ikke ferdig med Arr ennå. Når den er ferdig lest, står Tim Andersons bok "Det smutsiga kriget mot Syrien. Washington, regimskifte og motstand" klar. Den skulle være feriebok, og nå har jeg ferie. Spørs om den blir med på en liten tur eller to. Vel, det blir interessant å følge Anderson, som er professor i politisk økonomi, i hans utgreiing av årsakene til krigen. Boka ble anbefalt av Geir Sundet, også en bokelsker. Bokelskeren Hilda var en av flere som anbefalte Arr for tre måneder siden, og det var hennes omtale jeg leste. Fint når det slår til.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin