Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Helt ukjent bok og forfatter for meg, men ser spennende ut. Boka er kjøpt inn, og tjuvstarter lesinga om en dag eller to.Fint med slike felleslesinger der en får lest bøker en ellers ikke hadde funnet fram til!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har lagt merke til denne boka, og blir gjerne med på ei runde til med dystopilesesirkel. Bestilte den i dag, så eg skal nok klare å henge meg på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er med :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I alle dager, hva ER dette for slags bok?! Dette høres så hysterisk ut at den nesten bare må leses. Tror jeg. Nå ramla jeg litt av lasset på forrige dystopiske bok (kom for sent i gang!), men satser friskt på nytt:jeg er med!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ah, så gøy!!! :D Skal vi lese denne mens jeg orger en ny forslagsliste sånn at vi har noe å stemme over neste gang? =)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det gjør vi! :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

GunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald K