Tim Curry er en av mine favorittskuespillere så du har mye å glede deg til når du skal se flere filmer med ham. Liker mange av hans sære roller. =) Og det er fint at du skal lese mer av Stephen King. Selv skal jeg lese The Outsider av ham i sommer som er hans nyeste. =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Synd at Tim Curry ikke er så mye med lenger i filmer, men likevel skal jeg se mer av ham. Har lest Revolvermannen og er ute i toern. Den første boka var litt treig, men den andre er en delen er bedre og gjør at jeg får lyst til å lese mer. The Outsider har jeg ikke hørt om, men den høres bra ut;) Liker western stemningen man får fra the dark tower og kan heller ikke unngå å få assosiasjoner til serien Westworld mens jeg leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R