Jeg leste denne fordi forfatteren er islandsk og det var en underlig bok. Skjønner ikke hvorfor den er klassifisert som spenningsroman, for den store spenningen kom aldri for min del. Romanen var fin, men litt merkelig på et vis. Jeg tror ikke jeg hadde reagert sånn om den hadde vært klassifisert som en vanlig roman - ble bare litt irritert over at det verken var krim eller spenning egentlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

En underlig bok som jeg likte veldig godt. Har sett at den har blitt kalt en psykologisk roman( noe jeg syntes det passer som) ikke sett at den har blitt kalt krim/spenning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard