Vi er tilbake i Fjällbacka, og politietterforsker Patrik Hedström og hans kone forfatteren Erika Falck venter tvillinger. Politiet er i ferd med å gi opp å finne løsningen på en forsvinning som skjedde tre måneder tidligere. Da forsvant nemlig Magnus Kjellner uten å etterlate seg et eneste spor. Han var lykkelig gift og etterlot seg en kone og to barn.

Da det kommer frem at Christian Thydell, som er i ferd med å debutere med sin første bok ”Havfruen”, har mottatt anonyme trusselbrev, begynner saker og ting å skje. Selv påstår han at han ikke er skremt av brevene, men det blir derimot hans kone Sanna da hun snoker i sakene hans og kommer over disse. Hun elsker sin mann, men vet så å si ingenting om hans fortid. Hva skjuler Christian fra sin oppvekst? Hvorfor forteller han ingenting? Og hvilken betydning har dette for det som skjer?

Etter hvert kommer det frem at det ikke bare er Christian, men flere som har mottatt likelydende trusselbrev. Så dukker det opp et lik som er frosset fast i isen … Selv om Erika er gravid, og det er Patrik som står for etterforskningen, klarer hun ikke å la være å blande seg inn. Ikke overraskende er det dette som får avgjørende betydning når løsningen rulles opp.

Dette er den tredje boka jeg har lest av Camilla Läckberg, og nå holder det. Som de foregående ”leste” jeg også denne som lydbok. Kirsti Grundvig fungerte svært godt som oppleser. Plottet var i og for seg greit, men virkelig spennende ble det ikke før helt på slutten. Jeg har uansett fått min Läckberg-dose. Jeg tror det har med å gjøre at når man har lest en del bøker av en og samme krimforfatter, begynner de å gjenta seg selv og følger et ganske forutsigbart mønster som er gjenkjennelig fra bok til bok. Läckberg skriver godt, så jeg gir en svak firer på terningen for denne boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg holder paa en 5 paa boka, jeg har likt hele serien hennes, tyskerungen synst jeg var den klart beste. Men bra krim det skriver hun. Men er dette slutten paa serien om Patrick og Ericka, slutten kan jo tyde paa det ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja hun skriver jo litt i den samme duren, så det er lett å få seg en "overdose" om det blir for mange av hennes bøker , på kort tid. Har ikke hørt noe om at hun har flere bøker på gang , så vi får en pause. Men om det kommer en bok , skal jeg nok lese den også. Jeg likte alle bøkene nokså godt, så en ny dose om en litt lang stund er ok. Filmene også for den saks skyld, men der er jeg ikke sikker på om alle er flmatisert enda.

Ps: Så at du hadde skrevet dette for et år siden Rose -Marie, mulig du er klar for en ny bok. !?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Muligens kan jeg være det .... men så hørte jeg at den forrige var så dårlig, så jeg vet ikke helt ... ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja du tenker på Snøstorm og mandelduft?. Ja den var etter min smak , ikke bra. Men det var ikke store heftet heller.Raskt ferdig med den.! Noe jeg tror forfatteren også var. Er jo litt spent på om forfatteren kommer med noe nytt i 2011, men ellers har man masse annet man kan velge i .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Snøstorm og mandelduft" er skrevet for inntekt til velledighet, og jeg vil tro at hun ikke er lagt like mye arbeid i den som de andre bøkerne, ellers er jeg tildels enig. Jeg liker hennes bøker fordi de er lettleste, fengende og ikke minst spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest alle bøkene hennes, og syns vel det holder nå, er blitt lei av alle gjentagelsene. "Snøstorm og mandelduft" er den desidert dårligste, og i motsetning til alle de andre er ikke Erica og Patrik med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes havfruen var en veldig spennende bok. Jeg leste boken ut på 2 dager, fordi jeg så vidt klarte og legge den fra meg. Den har et lett og enkelt språk, den har en spennende historie og bra personkarakteristikk.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R