Tørrvittig, engelsk humor paret med en utrolig fantasi. Jeg oppfatter at det underliggende temaet er at mennesket er en ubetydelig tilfeldighet i universets historie. Ellers mener jeg at utviklingen innenfor IKT får boken til å fremstå som litt gammeldags.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Utviklingen innen ikt og teknologi generelt gjør at boka , dessverre, virker litt gammel og utdatert... huske jeg bler overrasket da jeg sjekket utgivelsesdato, fornjeg trodde faktisk den var eldre enn fra 2001 . Men ... skulle egentlig bare kommentere for å anbefale deg å se filmen!! Den tar seg noen friheter mhp å følge plottet til punkt og prikke, men den er faktisk veldig underholdende, og ikke minst har de lyktes med å få laget noen veldig likandes karakterer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

(Originalutgaven er fra 1979. Den norske utgaven jeg leste fra 1998.) Takk for anbefaling!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du trudde nok rett. Historia kom på slutten av 1970-talet, først som radioteater og deretter som bok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for at du deler kunnskapen! Det gjer jo forrest mykje meir meining og mtp at Douglas Adams er forfattaren... Hehe! Og då må eg seie at eg i grunn heller likar boka endå litt meir no når eg veit det!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

LailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne Jensen