Noe høytlesing var det, men jeg kan ikke huske så mye fra det. Derimot har jeg som lærer lest utrolig mye høyt for mine elever gjennom mange år. Fast innslag har vært boka Oninga irorkesernes fange. Den var obligatorisk når vi hadde om urinnbyggerne i NordAmerika, en bedre bok om dette emnet finnes ikke. En annen bok med tema mobbing, lenge før dette begrepet kom på banen, er På villstrå. Jeg valgte ut bøker som belyste emner i fagene samfunnsfag og religion i 5. 6. og 7. klasse? De fleste elevene satte pris på dette og det var ikke bare i spisepause det ble lest.
Leste også mye for mine egne barn i førskolealderen og i forskjellige barnegrupper. Her ble boka Lupinella flittig brukt. Dette er en av mine favorittbøker som bør leses.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

"Lupinella" var i tillegg til "Da snøen kom" blant de aller første bøkene jeg leste selv. Lesverdige begge to.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin