Som nyfødt blir Adrian etterlatt i en kurv, og deretter stjålet av Olga. Hun holder til i Verkshuset med flere andre kvinnfolk som har havnet på skråplanet. Mester Tosten er sjef i huset, og det vanker kjeft og juling daglig.
Hele huset endrer seg da Adrian kommer i hus, og de forelsker seg i ham alle som en.
Det er tidlig på 1700-tallet i Trondheim, og levekårene er ikke av de beste. Etter bybrannen blir det store omveltninger i Adrians liv.

Fengslende historie om den foreldreløse Adrian og Trøndelag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Jeg er enig med deg og annelingua – Kristian Kristiansen er en knakende god forfatter som trygt kan hentes frem for nye og gamle lesere!
Her finner du mer om Klokken på Kalvskinnet og en diskusjon for forfatterskapet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, Kristian Kristiansen er (var) en knakende god forfatter - både av historiske romaner og av romaner fra hans egen samtid. Jeg anbefaler også "Brevet til Stefan", "Jomfru Lide" og "Klokken på Kalvskinnet" - hvis du ikke har lest alt, da?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo Larsen