Å, men da kan jeg gi deg et tips: Miljøhuset, som drives av Halden Gjenbruk og Vekst, tar i mot bøker - ikke bare dét: de henter også! Følg lenken, så finner du både kontaktinfo og kan se ved selvsyn bilde av (blant annet) hyllemeter på hyllemeter med bøker.

Dette er noe av det de skriver om seg selv:

På Miljøhuset kan privatpersoner og bedrifter gratis levere gjenstander til gjenbruk, som for eksempel møbler, sykler, sportsutstyr, klær, bilder, filmer, bøker, kopper og kar. Du er med på å spare miljøet ved gjenbruk. Vi tar ikke imot hvitevarer eller gjenstander som ikke lar seg reparere uten videre kostnader. Miljøhuset har som mål å medvirke til at avfallsmengden i Halden reduseres gjennom økt gjenbruk, og å gi nyttig arbeidstrening til mennesker som for tiden står utenfor arbeidslivet. Vi henter også dødsbo. Hente- og bringeoppdrag gjøres etter avtale.

Bilde av Miljøhusets bokhyller:

Bilde av Miljøhusets bokhyller

P.S.: I juni 2017 flyttet også NLM Gjenbruk til nye og større lokaler i Halden - de henter, de også, og fortalte ved nyåpningen at nå har de plass til (tar i mot) ALT! Du kan lese om det i Halden Arbeiderblad; artikkelen slutter slik:

Ønsker du å donere?
NLM Gjenbruk selger kun det de får donert. Det er slik at noen kommer til butikken med ting de vil donere. I andre tilfeller ringer folk på forhånd før de kommer. I tillegg, disponerer butikken en bil som kan komme og hente donasjoner. Alle donasjoner blir tatt imot med takknemlighet.
- Nå har vi plass til alt, sier Gerda Solerød.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk, men jeg har allerede pratet med Miljøhuset.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R