Det har blitt mer TV-titting en boklesing i det siste, men siden det ikke er noe sport på morgenen i helgene nå får jeg lest litt mer.

Har allerede startet på Spøkelse! - hvileløse gjengangere i tradisjon og historie igår kveld, har lest den en gang før (i 2003), men hadde bestemt meg at når jeg hadde fått kjøpt meg hele serien, da skulle jeg lese alle en gang til. Det var meningen det skulle være ifjor, men det ble det ikke noe av, men nå er jeg endelig igang, hvis jeg rekker det starter jeg på Vampyr! - blodsugende lik i litteratur og tradisjon på søndag.

I tillegg denne helgen skal jeg lese på Lady Vivian Hastings (Long John Silver) og de 3 andre i denne miniserien.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 11 svar.

er kommet til side 288 i Kim-boka, og nå er det mest om hvordan han ter seg i forhold til familien osv, og en del om alle de gangene Nord-Korea har brutt avtaler med FN osv om atomprogrammet sitt. Skal bli artig å se hva som står videre. Kim Jong-Ill imponerte russerne under et besøk i 2004 med sine platåsko, pussig hårsveies og imponerende inntak av whiskey...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

da er det kun 42 sider igjen av Kim -boka, og det er sikkert hovmesteren som er ansvarlig for alt som vanlig----

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De siste ukene har jeg holdt på med Lucinda Riley - Kjærlighetsbrevet. Dette er en litt annerledes bok enn de andre jeg har lest av henne før. Den har annen oppbygging og er mer en spenningsbok/"krim". Litt kjærlighet og romantikk er det jo i denne boka også, som det er i de andre bøkene hennes.

Denne blir jeg ferdig med i dag regner jeg med. Foreløpig er jeg usikker på hva som blir neste bok ut.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne helga og den siste uka ha jeg overrasket meg selv stort. Jeg har for første gang lest en hel bok på engelsk. Det har tatt lenger tid å komme gjennom hver side og å finne tilbake til hvor jeg sluttet av, men jeg kommer gjennom. En stor seier for en som ikke klarte å lære engelsk på grunnskolen :) Boka er forresten Animal farm

I tillegg har våren kommet den siste uka. Trodde den skulle hoppe over meg i år. Men nå er både linerla og rådyret rundt ved verandaen. God helg alle sammen!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Kommet til side 226 av 364 om Kim Jong-Un. Her er det stadig mye rart i forhold til mordet på hans halvbror KimJong-Nam....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nydelig vær og lesingen foregår ute på verandaen. Ble ferdig med Mikael Persbrandts selvbiografi på søndag, der var ikke mye overlatt til fantasien. Litt av et turbulent liv så langt.Får håpe for hans og familiens del at det blir roligere tider framover og at de rene dagene fortsetter. Begynte på Leon Uris bok Exodus etter det og den er lang og omfattende, så der har jeg lesing lenge.
Ønsker alle en strålende helg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er 2 uker siden jeg var innom her. Vært så mye, fotballcup for G/J 13-16 år hele forrige helg, 19 kamper på 2x20 min for min del, samt ansvaret for de andre dommerne. I tillegg venter lokallaget vårt besøk av Lars Haltbrekken mandag som kommer, og det er ikke direkte arbeidsfritt det heller...

Har jeg lest også? Ja, Til Vestisen og Nord, og nå er jeg snart halvveis i Jakten På Thunder. Den første handler om en sylfersk inspektør fra Havforskningsinstituttet som blir med ei selfangstskute. Inspektøren er ei ganske ung dame, og opplevelsen blir lite lystelig. Nord handler om en som blir to som blir tre som blir to som blir en. De vandrer mot nord hvor hovedpersonen har sin opprinnelse, de rømmer fra ulike skjebner i en avsluttende krig. En slags dystopisk roman, minner om The Road. Nå jakter jeg på Thunder og andre beryktede båter og redere i en hardbarka kriminell verden av tjuvfiskere.

Den ordinære fotballsesongen starter denne helga, og det betyr 2 kamper med fløyta i munnen. Mandag blir det folkemøte i egen regi, onsdag folkemøte med kommunal og NVE sin regi. Veden jeg la ned i påsken må skjæres opp i 35 cm skier, kløyves og stables. Og Thunder skal i havn og mannskapet arrestert, håper jeg!

Ha en problemfri uke, godtfolk :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Denne uka har jeg faktisk ikke lest noen ting! Helt utrolig sjelden. Jeg leste ferdig Min mor har en saks i ryggen forrige helg, men siden har jeg ikke tatt i en bok.

Våren har kommet for fullt her hos oss nå - og det ble plutselig så mye annet å gjøre. Sol og fint vær hver eneste dag, og en veldig sosial uke har det vært.

Men i ettermiddag ble Emma Healeys Elizabeth er borte med meg ut sammen med kaffekoppen, og jeg fikk en deilig stund i solveggen :-) Ser fram til en solrik og fin vårhelg - og ønsker alle dere andre det samme :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Her har det vært mer mest pensumlesning og lesning av faglig litteratur til oppgaver som skal skrives. Ellers har jeg forsatt ca kommet 70% i The Power av Naomi Aldermann og tenke å fullføre denne helgen, håper jeg. Ellers håper jeg også rekker over pensumlesing søndag. Ønsker alle en god helg med flott vær og med godt fra bokverden eller noe annet godt :). God helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Våren har kommet, så her blir bøkene med ut. Mest lesing blir det i den historiske romanen " Noen kjenner mitt navn" av Lawrence Hill. Det er andre gang jeg leser den. Historien handler om den 11 år gamle jenta Aminata Diallo, som blir bortført fra sin landsby i Vest- Afrika og satt på et slaveskip med kurs for USA, der hun etterhvert havner midt i uavhengighetskrigen.
Ellers skal det fine været brukes til sykling i skogen like ved der jeg bor.
God lesehelg til alle :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er fredag den trettande, tenke seg til
Men at dette er uflaks, derom har eg tvil
For i vindstille solkrå i strålande ver
Les eg roleg om lyset som ikkje vi ser.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Eivind  VaksvikTrond ØvergårdJostein RøysetLeseaaseSisselCtinaHarald KBoktimmyFiolMy Criminal MindKirjalabyrinttiElin FjellheimSverremgeMariannebJeanetteReadninggirl20karoghMarit HåverstadElin SkjerengBertyMarteK. H.GVLene AndresenJulie StensethEllen E. MartolNorahLars MæhlumAnjaReidun GranberggretemorWenche VargasNils PharoInger Johanne SæterbakkRuneIda CharlotteJan Erik  OlsenCaroline JohannessenTonesen81