Morsomt. =) Og har det blitt noe mer Stephen King lesing i det siste?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

JA! SKAl for alvor begynne å lese han framover tenker jeg. LEste noen noveller av han og det var spesielt en som var veldig bra. Den var i en grøssersamling skrevet og redigert av Tore AUrstad. Tror den het skrekkens mestere. Det var noen skikkelig saftige noveller der. Novellen til King var voldsomt lang. Tror den var på 30-40 sider, men den var veldig bra. Anbefaler absolutt den boka. Novellen handlet om et slags blobbemonster som levde rett ved en flytebrygge. Den var ganske grotesk og det er ikke ofte jeg har lest såpass makabre detaljer. Hvis du ikke har lest, bør du lese den. King er veldig god i denne fortellinga og beskrive menneskets sårbarhet og hvordan hver og en av oss oppfører seg i ekstreme situasjoner. Det er helt utrolig hvordan han får fram spenningen noe som gjør at det bare blir enda mer skummelt.

Har også sett to-tre nye King adaptasjoner. Den ene er 1922 som er på netflix. Den var ganske så bra. OG hovedrollehaveren gjorde en veldig bra jobb. Den var tankefull og den viste litt om hvordan det kunne være på bygda i 1922.

Geralds Lek var veldig bra. Bruce Greenwood og Carla Gugino spilte veldig bra. Den var ganske dyp og den viste hvordan hun taklet sine indre demoner. The moonlight man var det eneste som var litt teit. Der kunne de gjort det bedre, men ellers var den veldig bra. Har til og med hørt at filmen nesten er bedre enn boka.

Tror framover at jeg skal begynne på The dark tower på norsk. OG etter kan jeg har lest en del av serien tror jeg at jeg skal se filmen. Folk sier jo at den er så dårlig, derfor kan jeg se hvor stor forskjell det i så fall er på bok og film. The Dark tower er jo en veldig lang bokserie, så jeg må synes den er veldig bra for å fortsette til slutten.

Har også tenkt å se den originale IT filmen med Tim Curry og lese boka. Den tror jeg skal bli deilig å lese, Så også for ikke alt for lenge siden at Tim Curry fikk slag for noen år siden og det er derfor han er i rullestol. Har hørt han er manges Kult helt så jeg må dypdykke mer inn i han. Jeg er jo tross alt veldig glad i film. Tror jeg så TIm Curry i hjemme alene 2 hvor han spiller bra. Det er jo den filmen Donald Trump har en cameo.

HP LOvecraft er også en fyr jeg leste en novelle av. Han er også definitivt verdt å lese i fremtiden selv om han levde et veldig merkelig liv og også var en veldig merkelig person.

En ting jeg tror er at King kanskje kan få meg til å bli litt skremt han greide det i hvert fall med den blobb monster novella. Det må være psykologisk og jeg må kjenne de personene i fortellingen for å at noe skal gå inn over meg. NÅr noe er overfladisk er det vanskeligere å bli skremt. Du er på en måte langt unna og ser det utenifra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tim Curry er en av mine favorittskuespillere så du har mye å glede deg til når du skal se flere filmer med ham. Liker mange av hans sære roller. =) Og det er fint at du skal lese mer av Stephen King. Selv skal jeg lese The Outsider av ham i sommer som er hans nyeste. =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synd at Tim Curry ikke er så mye med lenger i filmer, men likevel skal jeg se mer av ham. Har lest Revolvermannen og er ute i toern. Den første boka var litt treig, men den andre er en delen er bedre og gjør at jeg får lyst til å lese mer. The Outsider har jeg ikke hørt om, men den høres bra ut;) Liker western stemningen man får fra the dark tower og kan heller ikke unngå å få assosiasjoner til serien Westworld mens jeg leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal