Så utrolig hyggelig å se hvor mange som har tatt seg tid til å komme med forslag! Ikke bare det, men jeg ser noen har både undersøkt boklisten min og forfattet innlegg om igjen flere ganger pga svikt i teknologien. Skulle gjerne svart hver enkelt, men jeg prøver meg på dette fellessvaret her i første omgang. Håper alle får med seg at jeg setter stor pris på innsatsen!

Nå har jeg nesten motsatt problem; jeg vet ikke hvilken bok jeg skal begynne med :D Jeg skal sette meg ned og lese meg opp på bøkene som er foreslått og velge ut noen.

Takk igjen!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hei igjen. Jeg glemte en forfatter i forslagene jeg kom med tidligere. Nemlig Elisabeth Dored. Hun var en norsk forfatter fra Halden som skrev noen romaner med handling lagt til romertiden. Disse bøkene kom ut for ca seksti år siden og er sikkert ikke så mye lest i dag, men er vel verdt å prøve seg på. Hun var gift med en filmfotograf fra Litauen (?) som var en verdenskjent nyhetsfotograf/ filmskaper om politiske hendelser fra den russiske revolusjon, den spanske borgerkrig og mye mere. Elisabeth skrev en biografi om han: For meg er jorden rund. En meget interessant og spennende bok, og jeg har lagt ut flere sitater her fra boka.
Eldre forfattere er vel verdt å lese litt av og alle bibliotekene klarer vel å finne bøkene.
God lesing!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Er det noko ein bokelskar likar, så er det å kunna bidra med lesetips og bokforslag!

Eg vil nytta høvet til å tipsa deg om Hendelser ved vann av Kerstin Ekman: Ein psykologisk thriller, stillferdig, mørk og med mange lag, - litt tunglest, men velskriven. Tildelt Nordisk Råds litteraturpris og Glassnøkkelen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Brukeranmeldelsene på Amazon og Goodreads er ofte mer nyttige, iallfall i min erfaring, enn "profesjonelle anmeldelser". Er ikke alltid enig altså, men utifra hva disse menneskene liker / misliker ved bøkene danner jeg meg fort et inntrykk om boka er noe jeg vil lese eller ei :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Wenche VargasAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson