Har lagt inn en bok men glemte å føre inn forfatter. Hvordan får jeg rettet opp det? Må jeg slette boken og legge inn den på nytt, eller ...?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg la akkurat inn et tidsskrift og klarte å feilstave en av redaktørenes navn. Veldig irriterende at det ikke går an å rette opp i. Håper redigeringsfunksjonen kommer tilbake, det er jo kun til alles beste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er mange år siden den redigeringsfunksjonen ble tatt bort, så det er nok dessverre lite håp om å få den tilbake igjen. André som har opprettet dette nettstedet, driver det fullt og helt som et ideelt prosjekt, og i praksis betyr det at han ikke tjener en krone på det, og stort sett lar det leve sitt eget liv bortsett fra når det er nødvendig at han trår til og fikser tekniske feil, eller oppgraderer hele nettstedet for å sikre det fortsatt liv. Ære være ham for det...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Om det ikke har skjedd noe i det siste (og det har det neppe), så går det ikke an å rette etter at du har lagt inn en bok. I nettstedets tidlige historie kunne man korrigere bokoppføringer man selv hadde begått, men så fjernet admin. den tilgangen, med en forklaring (om jeg husker rett) om at det var blitt så mange registrerte brukere at det var ønskelig med en innstramming.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg har lurt på det same sjølv, men utan å finne ut av det. Har ein mistanke om at det ikkje er mulig å rette opp, men eg skal følge med på denne tråden i tilfelle nokon har eit lurt tips.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min løsning i tilfeller med feil som ikke kan rettes har hittil bestått i å starte registreringen av ny bok eller ny utgave på nytt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Readninggirl20Nina M. Haugan FinnsonGitte FurusethLeseaaseAnniken LErikTrine S. AustbøLisbeth Kingsrud KvistenSynnøve H HoelvaskeklutTorill Elisabeth RevheimLibraritas vMonaBLInger Johanne SæterbakkJoannJulie StensethHeidi Nicoline ErtnæsJan-Olav SelforsspietAtmanLailaBertyAnineRita KathrineJenny Dahl BakkenHildaThomas KlakeggIngunn SMetteSaraAnn ChristinSiv RønstadHilde Merete GjessingBenedikteEivind  VaksvikIda CharlotteEvaHeidiMarianne AugustaKetil