Tilfeldigvis befinner jeg meg nå på mitt nærbibliotek, og innen stengetid kl 22, skal jeg plukke ut helgas bok. Det er mer enn nok å velge mellom, biblioteket har et godt utvalg, selv om det "bare " er en lokalavdeling av hovedbiblioteket. Har ingen anelse om hvilken bok jeg ender opp med. Er enig med Røyset i at det nå er på høy tid med vår og mer behagelige temperaturer. Blir hjemme i påsken, sparer mine ferieuker til i sommer og høst. Likevel blir det noen dagsturer ut, spesielt dersom neste ukes gode værutsikter for Vestlandet slår til.
God lesehelg til alle :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Håper du finner en god bok da, god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det blir en bok jeg lenge har hatt på lista - "Da Fraser møtte Billy". Om det spennende møtet mellom en gutt med autisme og en hjemløs katt :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tru det eller ei, men jeg er litt over 100 sider inne i samme boka :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den bok har jeg lest og den er veldig rørende, du kan glede deg. God lesning :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibeke