Jeg sitter igjen med så mange følelser etter denne boken. Den handler om en gutt som opplever å bli fanget av et monster. I sitt eget hus, og alle andre tror monsteret er barnepiken. Alle utenom Lettie Hempstock og familien hennes. Der kan han få hjelp. Om han bare kunne kommet seg dit. Den handler også om tre kvinner som er eldre en tiden selv, om et lite tjern som er et hav, om beskyttet jord og farene ved å vandre ut av det beskyttede landet.

Men mest av alt sitter det igjen i meg den voksne mannens opplevelse når han kommer til bake til tjernet. Alt han husker og alt han blir fortalt, som han hadde glemt.

Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, den boka er fin! Et ekte "eventyr for voksne". Dersom du likte denne vil du nok også like Stardust av samme forfatter, som forresten også er filmatisert på en veldig bra måte! =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker Stardust :-) Men min favoritt av Gaiman er Neverwhere. Det vil si av romanene, for Sandman er fantastiske tegneserier. Jeg har lest alt Gaiman har gitt ut, han er en av mine topp favorittforfattere. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate Kristin