Jeg la tidligere i dag ut en bokomtale. Etter å ha lastet opp teksten min, la jeg merke til at jeg ikke fikk gitt boken noe terningkast. Først når jeg la den inn i bokhyllen min ble det mulig å sette en karakter på den. Likevel føles det litt som svindel ettersom dette er en lånebok, og ikke en permanent del av bokhyllen min. Mitt spørsmål til dere som vet bedre enn en fersking som meg er: Behøver en bok å være en del av den permanente bokhyllen din, for å plasseres der?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg tenker egentlig andre veien. Jeg synes det er spesielt viktig å legge de bøkene jeg låner på biblioteket eller av andre her inne, fordi jeg synes det er morsomt å ha oversikt over de bøkene jeg har lest og etter en stund kanskje glemmer noen av de jeg ikke fysisk har i bokhylla.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så flott! Da står jeg mye friere enn jeg trodde. Takk for tilbakemeldingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Bokhylla her på bokelskere.no er ikkje noko fysisk bokhylle. Minst 90% av bøkene i mi bokhylle her er lånebøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

EvaDun AenghusGuro BLesevimsamgehimAstrid Terese Bjorland SkjeggerudPerSpelemannSynnøve H HoelJulie StensethBoktimmyBård StøreEivind  VaksvikMaikenPhoenixtuhamreJostein RøysetKirsti Vettran NederhoelKristin F. JørgensenIngunn ØvrebøVannflaskeLisbeth Kingsrud KvistenHauk1ellinoronilleMarit HåverstadBjørn  BakkenAneJenny Dahl BakkenIngrid Urdal StøleLine DahleNina BallerinaMarianneLaila StenbrendenTove Obrestad WøienNinaFilleMillatove NessAgnethe Katarina LandreMarte OnarheimJulie Eilén