Dette er egentlig en oppfølger til Øens forrige bok «Tellemarc», uten at man trenger å lese den første boka. Det er små hint her og der som gjør at man får en god forståelse av første bok.
Elektrisiteten har nå vært borte i halvannet år på grunn av kraftige solflekker, og det er overleverne som fortsatt er i live.
En lettskrevet dystopi fra traktene i Vergårshei, hvor hovedpersonen Frank trenger all den kløkt han kan oppdrive for å klare seg. Det største problemet hans er at han mangler en hånd hvor han har fått påmontert en krok i stedet.
Alt i alt synes jeg det er en god bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen