I motsetning til mange andre som har skrevet om denne boken her, står denne som min favoritt hittil, av bøkene fra öland. Den fanget meg raskere enn de andre, og selv om jeg var bekymret for at disse "alvene" og "trollene" skulle søle til historien i kraft av sin overnaturlighet, synes jeg ikke de gjorde det overhode. De tilførte historien litt mystikk, men jeg har fremdeles mulighet til å velge selv om jeg tror på dem eller ikke, noe som lar historien beholde sin troverdighet samtidig som den også beholder mystikken. Perfekt!

Alle karakterene som ble presentert i denne historien syntes jeg det var lette og interessante å følge, og det var ikke på noe tidspunkt at interessen min dabbet av, noe de fra tid til annen har gjort i de andre bøkene, om enn bare for en kort stund.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl