Skulle det bli noko av, så blir eg nok med. Eg liker Guds barmhjertighet veldig godt, og reiknar med at dei andre bøkene er av liknande kvalitet. Terningkasta her inne tyder i alle fall på det.

Det er to bittesmå ankepunkt. Det eine er korvidt dette skaper presedens, slik at kvar gang ein skal samlese ei bok som er ein del av eit fleirbindsverk så endar ein opp med ein diskusjon om korvidt ein skal samlese alle bøkene. Det andre er at enkelte alt har kome langt i veg med bok to, kanskje også bok tre. Dermed blir det meir sprik enn vanleg i kor langt den enkelte har kome i lesinga, noko som kanskje kan gjere det litt vanskelegare å diskutere bøkene undervegs.

Men som nevnt, er det stemning for det så blir eg med på heile trilogien.

Dessutan; betenkningstid er som regel av det gode.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Og bøkene er bestilt frå ein bruktbutikk, det var ikkje så vanskeleg å finne tak i dei. Sjølvsagt måtte eg bestille eit par-tre andre bøker også når eg først var i gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, jeg ser ankepunktene.
Det går likevel an å være med på diskusjonene selv om man ikke alle er kommet like langt.
Spesielt når det blir en egen tråd for hver del av trilogien (jfr. felleslesing av Middlemarch). Det blir også enklere å unngå spoilere.

Det er vel ikke så stor fare for at dette skaper presedens. Uansett kan jo det diskuteres når spørsmålet evt. dukker opp.

Jeg venter noen dager før jeg går videre med dette.
Hva mener dere andre?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var det jeg trodde - at dette var bra saker og egnet seg for lesesirkelen! Så må jeg beskjemmet innrømme at jeg som foreslo boken, ikke har kommet i gang med å lese den ennå... Det ble litt mye annet som krevde oppmerksomhet, men dere har jo oppdaget at jeg titter innom lesesirkeltråden innimellom likevel, for stor lyst til å lese ''Vargskinnet" har jeg jo likefullt. Jeg bør vel uansett ikke mene så mye om hvorvidt dere andre bør lese videre i trilogien nå eller ei, men gjør dere det, har jo jeg større sjanse til å nå dere igjen, så.... :D

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva