Denne var helt forferdelig spennende. I denne historien, hvor selve handlingen er en typisk krim, følger vi vekselvis mor til det kidnappede barnet, òg kidnapperen (istedenfor å følge historien utenfra gjennom en etterforsker) - dette gjør at historien blir svært intens og jeg har vanskeligheter med å legge den fra meg før siste side. Hver gang et kapittel er slutt, er jeg lei meg for å måtte ta pause fra personen jeg følger, men føler nøyaktig det samme neste gang et kapittel tar slutt.

Én av grunnene til at jeg lånte denne boken på biblioteket, var at den var starten på en trilogi, og jeg dermed, hvis jeg likte boken, ville være glad for at det fantes noe mer i samme dur. Jeg skulle egentlig ikke til biblioteket før fredag, men snøværet og reiseveien er ikke noe hinder for at jeg legger ut på vandring lenge før.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LailaBoktimmyOle Jacob OddenesLabbelineritaolineJostein RøysetRufsetufsaRandiASisselRasa ZiburkuteIngerSynnøve H HoelSusan StensrudJulie StensethLindaBFrank Rosendahl SlettebakkenLibraritas vBenteBritt ElinLaila StenbrendensveinIda HeiseldalKrishEngelinJan-Olav SelforsKirsti Vettran NederhoelellinoronilleDemeterkriraAliceInsaneLine DahleBjørn  BakkenEivind  VaksvikMarius Theodor Yttri FjørtoftmgeBjørg Marit TinholtTine Victoria Halvorsen TronierMargrethe  HaugenBobbie FothKarin Berg