Hei,

Så hyggelig at du starter helgetråden :-) Jeg liker også den veldig godt, og savner den når den ikke er her.

Jeg er på Ian McEwan for tiden. En forfatter jeg har vært nysgjerrig på en god stund, men ikke lest noe av. Så denne uka har jeg lest Barneloven, og den var kjempebra. En bok som blir sittende fast i kroppen en god stund! Klar femmer.

For helga har jeg liggende klar Nøtteskall av samme mann. Har store forventninger, og gleder meg :-)

Så håper jeg at jeg også denne helga skal få til en skitur eller to. Det melder fint, men kaldt, her i Trøndelag i helga, så det skal være mulig hvis det bare ikke blir for mye vind.

God helg ønskes dere alle :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ian McEwans forfatterskap er virkelig verdt et dypdykk. Lørdag og Amsterdam anbefales også, hvis du vil ha mer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips :-) Så langt tegner også Nøtteskall veldig bra :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Barneloven har jeg faktisk hørt mye godt om og mange anbefalinger. Vurdere ordentlig å lese den så snart som mulig. Nøtteskall har fått gode anmeldelser. Kos deg med bøker og eventuell ski tur :) god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H Helseth