Her, litt lenger nord på Vestlandet, har det sluddet i dag, så det er nokså vått ute. Godt innevær, med andre ord. Helgas to utvalgte bøker er " Båten om kvelden" - en prosabok av Tarjei Vesaas, og "Uro" av Finn Skårderud. Den sistnevnte leser jeg for andre gang. Ellers i helga skal må jeg bli enig med meg selv om jeg skal anskaffe en ny bokhylle eller selge/ gi bort noen av bøkene mine, siden hyllekapasiteten er sprengt. God lesehelg til alle :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Kjøp ny bokhylle ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

og så nytt hus, når det er blitt smekkfullt av bokhyller
:}

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det blir " ny" bokhylle i neste uke. Har fått tilbud om å overta en pent brukt hylle. Dermed blir det intet salg, verken av bøker, eller 1970/ tidlig 80/ talls årganger av Donald Duck ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Gudskjelov, da blir det ingen bitre tårer fra Dolly og Donald, eller noen av forfatterne og deres hovespersoner, på vei ut døra til en skjebne de ikke veit enden på :-) Har sjøl 11 eplekasser jeg skal bruke til bokhyller i en stuekrok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg prøvde meg på "Uro" for fleire år sidan, og ga opp. Kanskje eg må prøve igjen, boka ligg nå her... Kjøp ny bokhylle, er traumatisk å kvitte seg med bøker ;-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det med sprengt bokhylle kjenner jeg til :). Prosabok hørtes faktisk veldig gøy ut =) God helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Prosabok er bra. Vesaas bruker riktignok litt tungvint nynorsk, men siden jeg har mor og far fra Sunnmøre, er jeg godt vant med den målformen :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienMads Leonard HolvikFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina Solås