Absolutt en av de beste bøkene jeg noen gang har lest. Fordi den, uavhengig av hva den handler om, reiser så mange store og gode og vanskelige spørsmål om livet og tilværelsen. Om tiden, om valg, om hvordan vi lever i forhold til hverandre..

I tillegg er den utrolig godt skrevet og oversatt. Jeg markerer sjelden i skjønnlitterære bøker, men her måtte jeg inn med blyanten haugevis av ganger for å understreke gode sitater og poenger.

Anbefales!

(Men kan forsåvidt godt skjønne det hvis dette er en bok man enten elsker eller hater.)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Ja, Milan Kundera greier å skrive lekende og lett, men samtidig gripende, om de tunge, eksistensielle spørsmål. Sikkert som Behn skulle ønske han greide.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig! Dette er en a mine absolutte favorittbøker, og favner kombinasjonen av spreke tankesprang og en rørende story på en glimrende måte. Filmen basert på boka (med Daniel Day Lewis, Lena Ohlin og Juliete Binoche) kan også anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er alltid redd for å se filmatiseringer av bøker jeg virkelig liker, men om andre som også liker boka kan anbefale filmen, må jeg kanskje driste meg til å se den.. :)

Begynner på andre lesing av denne så snart eksamen er ferdig fredag ettermiddag, og gleder meg allerede! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienMads Leonard HolvikFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina Solås