Det rare er at jeg har alltid syntes The old Man and the Sea er Hemingway's beste..og jeg leste den tidlig i ungdomsårene; og senere har jeg brukt den med hell i engelskundervisningen også..med litt push og motivering og hint har det fungert bra. Det er jo skikkelig dybdepsykologi i den der, den er nok ganske dyp ja. (Tenk at det gikk bra å lage en hel-film av den også, ikke så dum den med Spencer Tracy, tror den er fra 1958 jeg.) (PS Mange veldig bra av de Nick Adams short stories også, synes jeg)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hei! De bøkene du har lest de har jeg også lest de er gode. Jeg leste de på tysk. desverre var det bare en bok av alle sammen som er på tysk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvilke bøker refererer du til?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sorry jeg bare s noe jeg beklager. Er det alders års grense? søstra mi vil starte hun også:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit Rgretemor