Dette er er bok nummer to i serien om politietterforskerne Cooper og Fry som arbeider i the Peak district. (Det finnes vel knapt et område i England som ikke minst en krimserie har handlingen sin fra).

En kvinne blir funnet drept i en urgammel steinsirkel kalt "The nine virgins" og liket er arrangert slik at det ser ut som at hun danser.

Politiet har ikke mange spor å gå etter til å begynne med, de vet ikke en gang hvem kvinnen var. En kvinne ble brutalt angrepet i samme område for en tid tilbake siden - kan den saken kobles til mordet?

Boka er tykk og rik på amosfære og miljøskildringer, og dette er nok ikke noe for de som vil ha bånn gass action fra første side av. Jeg liker denne typen bøker, der handlingen siger langsomt fremover og der vi blir litt kjent med de som etterforsker drapssakene også. Foreløpig er Cooper og Fry litt endimensjonale (Cooper, enkel gutt fra lander og Fry "bjeffende" feminist), men jeg tror og håper de vil få litt mer kjøtt på personlighetene sine utover i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonHilde Merete Gjessing