Nøkken av Nathan Hill skaper lese-glede. Den er et fyrverkeri av en roman. Lenge siden jeg leste den, men repeterte den nå da jeg ga den en omtale. Det fortjener den.
Den falt virkelig i smak hos meg - den blir ikke glemt så fort. Ser frem til en TV-serie som det går rykter om – noen som vet når den kommer?
Mer om denne i Reading Randi

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Flott omtale, Randi!
Jeg leste The Nix da den kom på engelsk høsten 2016, og likte også boka veldig godt. Skrev litt om den her på Bokelskere.

Har også hørt rykter om en tv-serie, men det er tydeligvis ganske hysj-hysj foreløpig. Men ifølge IMDb (2016) skal det bli en miniserie, og Maryl Streep være medprodusent og også spille i serien. (I rollen som moren Faye?) Vi får følge med!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det - jeg likte denne veldig godt, men hører det er delte meninger. Fant den ganske genial jeg - kan tenke meg denne blir bra på film/TV

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei,

Jeg er ganske ny til bokelskere. Er det mulig å sende poster?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis det er bilde du mener, så er det mulig ja. (Står et bilde-symbol her over tekst-boksen)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen