Forferdelig kjedelig. Styr unna. Søtsuppe uten handling

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Og dette er min «dom» over boken:

«Denne boken gikk rett til hjertet på meg. Skrevet med en sånn varme og kjærlighet og en stillferdig humor. Så skarpe personskildringer, mennesker med styrke og svakheter, gode og dårlige sider; med andre ord, levende og troverdige mennesker til å bli glad i. Skildret i et miljø du nærmest kjenner på kroppen. Etter litt ettertanke – det kan ikke bli annet enn terningkast 6.»

For øvrig blir jeg alltid overrasket / imponert over lesere som fullfører bøker de gir terningkast 1 :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ser ein på boksamlinga hans, så gjeng det fram at han avbraut lesinga av denne boka. Men det finnest sikkert andre grunnar til å la seg overraske og imponere av denne lesaren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det hadde vært interessant å vite hva du baserer karakterstikken "søtsuppe" på!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det kan jo hende at han baserer det på det same som Rosa99 gjer når ho skriv at "historien som sådan både er naiv, melodramatisk og tidvis klisjéfylt."

(for ordens skuld, Rosa99 skriv at ho trass dette liker boka veldig godt)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaase