Vet ikke helt hva som kan være problemet med dette, men jeg skiftet ssl-sertifikatet som brukes til bokelskere.no den 21 desember - kanskje det kan ha noe med saken å gjøre?
Hvis du klikker på en direktelink på et bilde https://static.bokelskere.no/e620e5bb8f7e424f4c7d1e76fc0cff3e7456d1af0b1fb571712dd5ad_50_50.jpeg - kommer det opp?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hei,
Jeg har også lagt merke til dette. Gjelder svært mange titler. Sprik mellom antall følgere når man leter opp ei bok, i forhold til om man klikker på lenka på antall følgere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I tillegg til de sprik som allerede er nevnt i denne tråden har jeg merket meg et sprik mht til hvor mange bøker man har felles med andre bokelskere: Dette oppdaget jeg ved først å gå inn på
"Min side" - og fra menyen der velge "Hva skjer" Scroller man seg nedover på "Hva skjer" kommer man etter hvert til en oversikt over de 10-15 bokelskere man har flest bøker felles med. Når jeg så valgte meg ut en av bokelskerne blant de 10-15, gikk inn på vedkommedes profil og der valgte funksjonen "Felles bøker", oppdaget jeg at det der var oppgitt et betydelig høyere antall felles bøker enn på siden "Hva skjer"......;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mye sprik i antall følgere i forhold til antall terningkast også. Ei bok som står oppført med 3 følgere, kan ha fått 10 terningkast. Akkurat dette betyr ikke så mye for meg, men jeg synes det er litt pussig ...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei,
nei, får berre eit par feilmeldingar. ("Webpage not available" og ei popup-melding om at sikker kobling ikkje kunne opprettast)

Det virkar som ein er ved kjerna av problemet her. Men dersom det ikkje gjeld andre enn meg så må du ikkje bruke mykje tid på dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaKirsten LundÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1