eller er det fleire som har problem med bokelsker-sidene på gamal android-telefon?

Det skjedde eit eller anna rundt julaftan, anten med telefonen min eller med bokelsker-sidene, som gjer at det meste av bilete ikkje visest på mobil-skjermen. For å vere litt nøyaktigare så gjeld det alle profilbileta og dei aller fleste av bokomslag-bileta.

Først så trudde eg at det var telefonen min det var noko gale med. Men etter å ha surfa litt rundt med mobilen på andre internett-sider så er inntrykket mitt at dette er eit problem som avgrensar seg til bokelskere.no.

Er det andre som har same problemet? Hvis ja, er det noko administratoren kan gjere noko med? Android-versjonen på mobilen min er 4.3, i tilfelle det skulle vere nyttig å vite det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Noko heilt anna, men, eg lurer på om det berre er slik hos meg..
Eg fekk Den som ser av Herbjørg Wasmo i julegåve. Til mi store overrasking viser det at det berre er 4 som fyl denne boka, men når eg trykker på 4-talet så viser det at 110 har denne i boksamlingen si.
Ser at fleire bøker har ulikt tal på bokelskere opplyst ...og reellt....eller er det berre hos meg?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nei det er nok ikkje berre hjå deg. Eg har lagt merke til liknande tilfelle dei siste vekene. Merkelege greier.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vet ikke helt hva som kan være problemet med dette, men jeg skiftet ssl-sertifikatet som brukes til bokelskere.no den 21 desember - kanskje det kan ha noe med saken å gjøre?
Hvis du klikker på en direktelink på et bilde https://static.bokelskere.no/e620e5bb8f7e424f4c7d1e76fc0cff3e7456d1af0b1fb571712dd5ad_50_50.jpeg - kommer det opp?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei,
Jeg har også lagt merke til dette. Gjelder svært mange titler. Sprik mellom antall følgere når man leter opp ei bok, i forhold til om man klikker på lenka på antall følgere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I tillegg til de sprik som allerede er nevnt i denne tråden har jeg merket meg et sprik mht til hvor mange bøker man har felles med andre bokelskere: Dette oppdaget jeg ved først å gå inn på
"Min side" - og fra menyen der velge "Hva skjer" Scroller man seg nedover på "Hva skjer" kommer man etter hvert til en oversikt over de 10-15 bokelskere man har flest bøker felles med. Når jeg så valgte meg ut en av bokelskerne blant de 10-15, gikk inn på vedkommedes profil og der valgte funksjonen "Felles bøker", oppdaget jeg at det der var oppgitt et betydelig høyere antall felles bøker enn på siden "Hva skjer"......;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mye sprik i antall følgere i forhold til antall terningkast også. Ei bok som står oppført med 3 følgere, kan ha fått 10 terningkast. Akkurat dette betyr ikke så mye for meg, men jeg synes det er litt pussig ...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei,
nei, får berre eit par feilmeldingar. ("Webpage not available" og ei popup-melding om at sikker kobling ikkje kunne opprettast)

Det virkar som ein er ved kjerna av problemet her. Men dersom det ikkje gjeld andre enn meg så må du ikkje bruke mykje tid på dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

anniken sandvikLesevimsaHarald KDiddiEster SAnjaThina NordtveitMantenAmanda ABerit RTorill Elisabeth RevheimLene AndresenVibekeAnita NessInge KnoffErlend Haugen  VikhagenJulie StensethAnniken RøilDolly DuckCarolineMia HusefestMarie HolterKaren PatriciaMarit HåverstadKay NilsenJan Arne NygaardJan Erik  OlsenJan-Olav SelforsiJosefineTjommisiljehusmorElisabeth SveeLilleviAnn-Kristin Vik FløtreLibraritas vLisbeth Kingsrud KvistenAndreas SortlandStine SevilhaugMari Nordø LommelunSimen "Boktimmy" Ingemundsen