Kommer du på en bokserie (ex trilogi), der det er relativt lenge siden siste bind ble utgitt, - som du håper/ønsker skal få en oppfølger ??. Selv ønsker jeg meg en oppfølger til Tove Nilsens oppvekstsserie som foreløpig består av fire bøker. ( den første er "Skyskraperengler" og den fjerde og foreløpig siste er "Nede i himmelen").

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Dette har eg tenkt ganske grundig igjennom, og sjølv om det er mange bokserier ein kunne ynskje seg eit framhald av så det er ingenting av lesestoff som etterlot seg same tomromet som då Bill Watterson bestemte seg for å avslutte Calvin and Hobbes (Tommy og Tigern).

Eg er ikkje sikker på om eg egentlig ynskjer meg ein oppfølger, for det ville heit sikkert ikkje bli det same etter så mange år. Men du verden som eg sakna den då det blei slutt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kom på at det også ville vært veldig gøy med flere Narnia-bøker! Har ikke lest dem siden min mor leste dem høyt for oss da vi var små, men bøkene sitter godt i hukommelsen og selv som voksen tror jeg det ville vært gøy å lese igjen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Skjønner ikke hvordan jeg kunne glemme den bokserien om Narnia da jeg startet denne diskusjonen i går. En av mine absolutte favorittbokserier som barn. På barneskolen leste vår lærer fra Narniabøkene i spisepausene. For noen år siden så jeg filmversjonen. Jeg kommer til å lese de bøkene om igjen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det lar seg vel vanskelig gjøre for Britt Karin Larsen å skrive flere bøker om Folket på Finnskogen, de er jo ført helt frem til vår tid, - men hun kunne kanskje gått bakover i tid, fra den første? Poenget er ihvertfall at jeg syntes det var en fantastisk bokserie!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bøkene er ikke veldig gamle, ti år kanskje, men herreminhatt så gjerne jeg vil ha mer av Håkan Nessers serie om Gunnar Barbarotti

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke "serie" akkurat, men Erik Fosnes Hansen kom for noen år siden med ei bok som het Beretninger om beskyttelse 1. Jeg fant den ganske fascinerende, men sørgelig ufullendt. Venta i noen år på oppfølgeren, men forfatteren har visst gitt opp prosjektet. Jeg skulle gjerne fått festet alle de løse trådene jeg satt igjen med etter denne leseopplevelsen. Men sånn er det av og til, man går høyt ut på banen og havner til slutt på benken. Det er vel sånn med forfattere også.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Gammel er den ikke, serien om Ingrid fra Barrøy skrevet av Roy Jacobsen. Men etter å ha lest Hvitt Hav, De Usynlige og Rigels Øyne, har jeg et behov for å vite hva som skjer videre med Ingrid og de andre.

Har også et ønske om at Gert Nygårdshaug skriver ytterligere et bind i den såkalte Mino-serien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Etter hva jeg har hørt av rykter, er det godt mulig du får ditt ønske om en ny "Mino - bok" oppfylt. Forfatteren selv har uttalt at han håper på å å utgi en fjerde bok, der de fleste sentrale personene fra hver av de tre første bøkene "samles";-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, - jeg håper VELDIG at det kommer flere bøker om Ingrid fra Barrøy!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tenker litt på Napoli kvartetten da selv om den allerede har fire, ville vært veldig gøy med femte bok for min del egentlig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

SisselGeir BjerkestrandKarianne KrogstadBertyLibraritas vSolannelinguaBoktimmyIngunn SVibekeElin LuråsJulie StensethTonevaskeklutMarteTone SundlandMargrethe  HaugenKari BorgeJeanetteTrygve JakobsensveinTone HVersionMarianneVigdisMonica Carlsenkriraingar hVigdis VoldKristine LouiseLine DahleJohan HerstadVannflaskeEmil ChristiansenAnnaStine SevilhaugAnna-PiaThomas KihlmanHarald KDun AenghusEmilie Geist