Jeg er med selvom der er stille fra denne kanten. Jeg har kommet til side 180 og liker hvordan boken er delt inn i historiske fakta og selve fortellingen. Allikevel går det ganske tregt. Jeg tror hovedgrunnen til det er selve formatet på boken. I sene kveldstimer sitter jeg i sengen med varmeteppe over skuldrene med boken i en hånd og vekselvis noe spiselig eller tekoppen i den andre. Det er jo rene treningsøkten med denne "kladeisen" av en bok som helst vil være lukket. I svake øyeblikk lar jeg boken hvile på låret, men synet er jo heller ikke så godt, så det blir ikke så lenge av gangen.
Kampen fortsetter; Ingunns kamp med Historien! Det er mulig jeg må legge inn noen dagsøkter i lenestol med god lys for å komme meg gjennom denne, men jeg gir meg ikke, det er jo svært godt håndtverk, for godt til å gi opp :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate Kristin