Lovende start på nytt krimseriebekjentskap for meg. Jeg liker krimserier og nå har jeg lest nyeste bok som er kommet ut i flere av mine favorittserier, så da er det på tide å finne seg nye slik at man ikke går tom for lesestoff. Hvilket mareritt det hadde vært.

Den unge politimannen Wesley Peterson kommer flyttende fra London for å begynne å jobbe i den fiktive byen Tradmouth i Devon. Han får ingen rolig start i den nye jobben. Samme dag blir en kvinne funnet myrdet ved en tursti. I tillegg er en liten gutt meldt savnet i området. Som om det ikke var nok finner arkeologer som graver i restene av et gammelt handelsehus to skjeletter begravd.

Vi følger historien både til nåtidens og fortidens mordoffer i boka. Wesley er utdannet arkeolog og han følger interessert med på utgravningen og hva arkeologene klarer å finne ut om husets historie og de som bodde der.

Jeg likte godt denne boka og har tenkt å lese flere i samme serie. Plottet var kanskje ikke av de mest intrikate, men historien var god og karakterene var godt beskrevet og jeg ser fram til å bli bedre kjent med de i senere bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa