Ja, enig med deg her - det gikk litt nedover syntes jeg - fra den første Slåttekaren som var best, til nummer to som ikke var fullt så god, til denne tredje som ble den svakeste. Det kommer vel en fjerde nå - håper den tar seg litt opp igjen da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har ikke lest noen av disse bøkene, men ga nettopp bort "Slåttekar i himmelen" i bursdagsgave. Tanken var å gi nr. 2 "Bror din på prærien" i julegave til samme person. Men nå ble jeg brått usikker ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes nok disse bøkene er verdifull litteratur og også viktig historisk og kulturelt sett - vakkert språk også - fine bøker å eie det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nja, hvis mottakeren ble glad for 'Slåttekar..', vil h*n nok også bli veldig glad for fortsettelsen.
Jeg har lest alle tre og synes de alle er solide og gode, selv om jeg også nok likte den første aller best. Men det er noe med å lese fortsettelsen hvis man først har begynt.. da vil man gjerne se hvordan det går videre da..
Kanskje du får til å fiske litt om hvordan 'Slåttekar' falt i smak?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas Bokleser