Jeg ble ledet til å finne denne boken, og den ga meg det jeg trengte i mitt liv akkurat nå :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har akkurat lest boka for 2. gang. Første gang var som roman i "Familien" for mer enn 15 år siden, tror jeg.
Hva skal man si?
Først Troverdighet? Jeg leste hennes egne kommentar først i boka, og begynte å lese med en viss skepsis til akkurat dette. Så fant jeg denne linken, og fortsatte å være skeptisk. Har akkurat søkt litt på nettet i tillegg.
Deretter Innholdet i boka i forhold til denne skepsis?
Uansett om dette er et utrolig falsum, synes jeg det var mange fantastisk spennende tanker i denne boka. Jeg klarte ikke å forstå alle de tankene hun kom med, men jeg mener det er utrolig masse å tenke på her. Kanskje masse å lære for å få et enklere og rikere liv? Bare tenk på en slik setning som stod til slutt i boka: Jeg har lært forskjellen mellom det å legge merke til det som skjer og det å dømme det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ble anbefalt å lese denne boka fordi historien den forteller er ganske så spektakulær. Underveis tenkte jeg at den virket nesten for utrolig til å være sann. Og ganske riktig, som Hilde SH skriver I en kommentar, det hele er en hoax; lureri. Hun har selv visstnok innrømmet at det hele er oppdiktet, og det tar glansen vekk fra ei i utgpkt ganske så lesverdig bok om aborginere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes også boka er fin, men sitter igjen med en liten bismak etter å sjekket litt rundt på nettet. Aboriginerne selv hevder at dette bare er "juks" og at forfatteren "bruker" dem kun for egen inntjenings skyld. Aboriginerne mener hun gir et helt feil inntrykk av dem og at dette er med å hindre deres kamp for overlevelse som eget folk. Når en forfatter gir inntrykk av av dette skal være inspirert av virkeligheten, - og det slett ikke er det..., ja, da fremstår hun slett ikke som den personen hun gir inntrykk av i boka. Hun har reist rundt i Amerika og holdt foredrag om boka og "det virkelige folket" som hun sier er inspirert av en virkelig hendelse. Dersom dette er oppspinn er det ganske så alvorlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En utrolig fin historie, som setter våre vestlige matrealistiske liv i perspektiv. Likte så godt at de ikke feiret bursdag, men feiret når de hadde blitt bedre til noe de var gode i fra før, eller når de tilegnet seg en evne de ikke hadde hatt tidligere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa