Man Booker-prisen 2017 gikk til George Saunders!

Den amerikanske forfatteren, kjent for sine mange novellesamlinger, vant prisen for sin første roman, Lincoln in the Bardo. Jeg skrev litt om den her på Bokelskere etter å ha lest den, og ikke minst hørt den fantastiske lydboken, i februar – og ga den en sekser på terningen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har hatt lyst til å bli kjent med denne forfatteren en stund. At han vant den prestisjetunge The Man Booker Prize gjør ikke lysten mindre :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest mye Saunders, først og fremst novellene hans, men som nevnt også hans første roman. Du som er så glad i lydbøker, burde kanskje sjekke ut den, krira.

Ser forresten at han også er oversatt til norsk, og at romanen kommer på Gyldendal våren 2018 med tittelen Lincoln i Bardo. De novellesamlingene jeg liker best, er Pastoralia (norsk tittel Lykkeland) og In Persuasion Nation. Har også lest en helt herlig barnebok av ham, The Very Persistent Gappers of Frip (norsk tittel De utrolig utrettelige gappere fra Fripp).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson