Herlig bok etter min smak. Lett, stemningsfull bok. Jeg følte jeg var tilstede hele tiden, som en flue på veggen.Denne foratteren skal jeg kaste meg over og lese samtlige av hennes bøker.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Lun, lett og humørfull bok! Dialogene får smilebåndene til å bevege seg litt også, ikke verst! Denne boka anbefaler jeg glatt videre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er tilbøyelig til å være enig med deg, Øyvind. En fornøyelig liten bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ny bok av forfatteren - Rapsgubbene er i bokhandelen nå! Denne gangen om to eldre brødre, litt mer rotete, ikke så rent og pent - men samme gode univers. Gled deg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jammen det er bra :) For har vurdert å lese den, men hitil har jeg bare hørt negative komentarer om den. Men nå vet jeg at den passer for noen i hvertfall, og da forhåpentligvis for meg også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Sjarmerende og varm bok. Lettlest og morsom! ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Deilig med en bok der du bare kan nyte stemningen og sjarmen til de to søstrene. Boken er allerede anbefalt og lånt videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.