Vel vel. Jeg har mange ganger blitt glad for dine anbefalinger, og da har jeg lest hele. Hvis du skriver om bøker jeg ikke kommer til å lese uansett, lar jeg være siden livet er kort osv. Alt i alt er det fint med noen filtere mellom meg og bøkene. Og dine vurderinger er blant dem som passer for meg. Har du forresten skrevet noe om dagens prisvinner?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for det, Karen! Sånn har jeg det også! Noen bokomtaler trigger - andre ikke. Jeg har ikke skrevet noe om Nobelprisvinneren, men jeg har lest et par av hans mest kjente bøker tidligere, og har også sett filmatiseringene. De er helt uforglemmelige! Nå må jeg grave frem bøkene igjen, og forhåpentligvis lese noen flere av ham!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokatta