Selvfølgelig skal det være plass til gode, grundig og gjerne lange bokomtaler på et nettsted for bøker! For mange av oss er det nettopp det vi er ute etter – bokomtaler som kan gi en reell bakgrunn for valg av bøker, eller nye innfallsvinkler til bøker vi allerede har lest. Bokelskere.no vil tape på om vi skulle bli en lenkesamling til diverse bokblogger, for å sette det på spissen. Dette er et selvstendig og fullverdig nettsted der det er rom for alle typer boksnakk.

Jeg setter stor pris på Rosa99’s bokomtaler. Jeg kan ikke på noen måte se noe respektløst i dem. De er velskrevne, går ikke på bekostning av andre og det er frivillig å lese dem.

Gode bokomtaler er alltid velkomne – uavhengig av lengde!

Godt sagt! (20) Varsle Svar

Viser 1 svar.

For min del er det mer oversiktlig med korte gode bokomtaler av bøkene, slik at man kan raskt lese igjennom dem og se på terningkast enn at en enkelt bokomtale tar ei hel side. Jeg foretrekker å bruke tid på å lese bøkene og ikke lang tid på bokomtalene. Det er vel egentlig mer en kritikk til oppbygning av siden, der alt kommer hulter til bulter om man må bla over til side 2... Og det om respekt for andre handlet om at andres stemme også må få bli hørt og sett, når 1 innlegg tar en hel side, blar man sjelden om til side 2 for å lese flere innlegg... Jeg ser at Rosa og jeg leser mange av de samme bøkene, men synes det er trist at ikke andre gode bokomtaler "får plass" på siden slik at andre får lese deres bokomtale også... det var bare det jeg mente.... :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambøl