Den var i og for seg en spennende krim, men må si at det var akkurat det jeg leste den som: En krim. Ikke noe annet. Alt Brown påstår om forskjellige historiske/relgiøse/moderne sekter, hendelser, personer etc, er ikke veldig troverdig spør du meg, og jeg syns han burde roe seg litt siden teoriene hans er blitt motbevist uttalige ganger av folk med mye høyere kompetanse enn ham selv. Men hvis du er ute etter en oppslukende krimroman så værsågod - bare pass på at du leser den med et kritisk øye ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det er heller ikke krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så lenge boka blir lest som det den er, underholdning, så er det en helt grei bok. Leste den på en lang togtur selv, og den underholdt meg.

Men det jeg ikke likte med boka var den hypen med at den kom med avsløringer om det ene og det andre. Jeg hadde flere diskusjoner med "de troende" og det ble fort slitsomt når de ikke var interessert i motargumenter, sannheten stod jo tross alt i boka...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når du skriver "teoriene hans" må du vel ha misforstått litt. Det er ikke Browns teorier; han skriver om fiktive miljøer der slike teorier verserer, og får en spennende krimhistorie ut av det. For oss som har sans for rebuser og gåter, er dette god underholdning!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Nå har jeg ikke boka tilgjengelig lenger, men jeg mener å huske at Brown i forordet hevder at teoriene i boka er basert på fakta. Senere har det kommet frem hva som er kildene hans, og disse har vist seg å være ytterst tvilsomme. Hadde ikke Brown kommet med slike påstander, hadde nok ikke boka vakt så mye harme i kristne miljøer.

Men jeg er enig i at boka er god underholdning, og jeg likte den veldig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dan Brown mener vel ikke at teoriene han skriver om er sanne. Mener å huske det ble sagt endel om dette da Da Vinci-koden kom som film. Han bruker sin frie fantasi og lager sin egen spennende historie. Liker veldig godt denne boka, og visste godt når jeg begynte å lese den at det han skriver ikke er sant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det eneste jeg har fått med meg at Dan Brown påstår er at boken er fiksjon, ikke fakta. Mange som ser ut til å glemme og fyrer seg opp over. Ellers var jo denne grei underholdning i sin tid, men det er det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H Helseth