Heilt nydeleg forteljing som vil gleda heile familien som høgtlesingsbok. Lena og Trille har blitt litt eldre sidan Vaffelhjarte, og det er nye utfordringar som står for døra. Her er det morosame situasjonar, spanande episoder, og ikkje minst eit rikt og realistisk persongalleri. Forfattaren er utruleg flink til å skildra kjensler og konfliktar mellom menneske. Trille opplev nye kjensler når ei ny jente flyttar til øya. Korleis er det for Lena når Trille inviterer den nye jenta med på det topphemmelege flåtebyggingsprosjektet deira? Når Trille får endå eit søsken medan ho framleis er enebarn, og når ho ikkje får vera keeper på fotballaget lengre?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er heilt enig i at dette er ei bok som kan glede både liten og stor. Eg lurte meg til å lese den før eg gav den bort til to små, leseglade i familien.
Men...er ikkje Knert-Mathilde ei lita vestlandsbygd?? Eg oppfatta ikkje at det var ei øy....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei det har du helt rett i! Jeg har nok bare innbilt meg at det var en øy på grunn av flåtebyggingen og farfaren med båten, og ferja. Av og til dikter man litt ekstra med i bøkene man leser ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard