Så trivelig at du er tilbake Krira :-) Man blir på en måte litt kjent med hverandre her inne, og savner den som er borte, så det er fint å se innlegg av deg igjen :-)

Jeg leser fortsatt sakte i Og fjellene ga gjenlyd. Det er ikke noe i veien med hverken leselysten eller boka, det er bare tiden det skorter på for tida. Hosseini altså, for en forfatter! Jeg digger denne boka! Den er minst like bra som Drageløperen og Tusen strålende soler! Anbefales på det varmeste for dere som eventuelt ikke har lest den!

Men regner med å bli ferdig med den i løpet av helga, selv om det står både selskapelighet og friluftsliv på planen. Litt sykkel-vm vil jeg også ha med meg. Og så skal jeg legge inn en tur på biblioteket i dag og hente med meg nye fristelser. Det må vel bli oppskriften på ei toppers helg :-)

God helg alle :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne Nygaard