Etter at hele sommeren har gått med til ungdomsbøker ispedd noen barnebøker har jeg gått over til en ny kategori jeg ikke pleier å lese, nemlig krim og spenning. Starta så vidt på Flink pike men den ga jeg opp på side 15. Hoppet videre til Mengele Zoo Denne virker bra til nå selv om jeg kun fikk tak i pocketutgaven og nesten må lese med lupe..

I bilen har jeg delt tida med en prost og tjeneren hans og starta så vidt på en ny Arto Paasilinna lydbok men fant ut at jeg trengte en pause. Gikk i en helt annen retning og lånte med Mio, min io fra biblioteket for å høre på i bilen :)

Har også funnet ut at jeg har en leseliste som vil ta meg ca. 7 år å komme gjennom så greit å kombinere litt lyd og tekst jeg leser selv ;)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli